Despre Tehnico

Avand o experiență de peste 10 ani în domeniul reparațiilor de frigidere, congelatoare, vitrine frigorifice, echipa Tehnico și-a început activitatea pe niste principii solide, dorind sa ridice nivelul serviciilor de reparatii, fiind alcatuita din tehniciei cu foarte mare experienta si cu calificari in domeniu.

Asiguram servicii de reparatii frigidere dar si alte tipuri de electrocasnice in Bucuresti si imprejurimi. Arctic, Whirlpool sau Indesit, clasice, no frost, sau side by side, nu conteaza ce marca sau model este frigiderul dumneavoastra, si nici daca l-ati cumparat acum o luna sau il aveti de cand va stiti. Raspundem cu promptitudine si seriozitate oricarei solicitari venite in acest sens, garantandu-va servicii de calitate, la preturi corecte.

Mai mult, dispunem de o gama variata de piese originale, furnizate de companii renumite in domeniu, ceea ce inseamna ca asiguram si elementele ce necesita inlocuire. Si pentru ca frigiderul nu este tocmai un obiect pe care il poti manevra, respectiv transporta usor, ne deplasam la domiciliul clientului pentru a efectua reparatiile necesare. Pe langa inlocuirea pieselor uzate, realizam si reincarcari cu freon, si reparam orice modul electronic ce intra in componenta frigiderelor.

Pe langa operatiile de service, echipa Tehnico ofera si servicii de mentenanta la nivel profesionist, avand colaborari cu importante lanturi de supermarket-uri, restaurante, hoteluri, etc.

Dispunem de service-ul propriu, dotat cu echipamente de masurare și testare de ultima generație pentru optimizarea timpului de interventie.

Efectuam interventii atat in urma unor programari, cat si in regim de urgenta, stiind cat de importanta este functionarea unui aparat frigorific in parametri normali.

Compania noastra va ofera servicii de reparatii frigidere la cele mai inalte standarde, realizate de personal calificat. Vrei sa te convingi de acest lucru? Daca ai vreo problema cu frigiderul sau orice alt tip de electrocasnic, nu ezita sa ne contactezi!